Airconditioning met duurzame warmtepomp in uw woning

Airconditioning in een woning, het is niet meer weg te denken. Steeds meer mensen kiezen voor een energiezuinige airconditioning met warmtepomp in hun woning. Green-R klimaatbeheersing kan u als geen ander begeleiden in het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van deze duurzame en zeer comfortabele investering.

Er zijn een aantal hoofdlijnen die als uitgangspunt genomen kunnen worden:

Airconditioning in één ruimte

Als u ervoor kiest om één ruimte in uw woning duurzaam te koelen of te verwarmen, wordt er meestal voor een enkel split systeem gekozen. Dit betreft één binnen unit die wordt aangesloten op één buitenunit. In dit segment is zeer veel keuze, toch zijn het de Japanse merken (zoals: Daikin) die door hun hoge kwaliteit en energiezuinigheid de betere kaarten hebben.

Daikin Perfera wandmodel in slaapkamer

Airconditioning in meerdere ruimtes

Als u ervoor kiest om meerdere ruimtes in uw woning duurzaam te koelen of te verwarmen, wordt vaak voor een multi systeem gekozen. Dit betreft meerdere binnen units die worden aangesloten op één buitenunit. Ook in dit segment is zeer veel keuze, toch zijn het ook hier de Japanse merken (zoals: Daikin) die het meest compact, zeer geluidsarm en van de hoogste kwaliteit zijn.

Daikin multi MXM buitenunit met maximaal 5 binnen units aangesloten (zoals bovenstaand)

Weetjes:

Met een duurzame warmtepomp- airconditioner kun je energiezuiniger verwarmen t.o.v. een cv-ketel

Het geluidsniveau van buitenunit en binnenunits zijn de laatste jaren enorm verbeterd, zo hoor je bij o.a. Daikin de binnenunit nagenoeg niet en is de buitenunit slechts een fluistertoon geworden

De afmetingen van zowel de binnenunits als de buitenunits zijn een stuk compacter geworden.

Wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

[si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram