Chalet warmtepomp verwarming

Warmtepomp Chalet
Warmtepomp verwarming en airco voor Chalet en Stacaravan

Veelal zijn stacaravan en chalets voorzien van een propaangas cv verwarming, de kosten van deze vorm van gas met bij behorende kosten zijn bijzonder hoog. Bij permanente bewoning zijn kosten tussen de €250,00 en € 300,00 per maand, in de herfst, winter en voorjaar geen uitzondering. In de meeste situaties kunt u met een warmtepomp uw verwarmingsgebruik verlagen naar circa 684 kWh per jaar (alleen verwarmen). De prijs per kW is in Nederland gemiddeld 22 euro cent,  hierdoor zullen de geschatte kosten op circa € 150,00 per jaar uitkomen. Dit betekent dat (afhankelijk van het gekozen model) de terugverdien tijd van de warmtepomp verwarming in veel chalets en stacaravan, al in circa 1 jaar gerealiseerd is.

Chalet warmtepomp
Chalet warmtepomp verwarming

Green-R klimaatbeheersing heeft ingezien, dat het besparen op kosten voor verwarming door middel van een chalet warmtepomp of energiezuinige stacaravan verwarming hier het antwoord op is. De warmtepomp systemen in chalets zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar, een veel gebruikt model is het warmtepomp wandmodel. Voor mensen die nog iets meer budget over hebben voor extra comfort is het vloermodel een nog betere oplossing.

Chalet warmtepomp verwarming
Stacaravan warmtepomp verwarming

Mocht u echter helemaal los willen van het gas (dus ook voor het warm watergebruik), is dat ook mogelijk. Er kan dan een nog completer warmtepomp systeem toegepast worden. Met dit chalet warmtepomp systeem kan het warme tap(douche) water en de centrale verwarming (eventueel koeling) volledig verzorgd worden.

Offerte aanvragen

Bij voorbaat dank voor uw bericht!

* (* velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht)