Warmtepomp commercieel

 

Warmtepomp klimaatbeheersing
Warmtepomp vs klimaatbeheersing

Warmtepomp voor uw bedrijf

Al jaren werdt er gezocht naar een krachtige combinatie van geavanceerde inverter- en warmtepomp technologie. De warmtepomp met omkeerbare cyclus zorgt in elke situatie voor een ideaal binnenklimaat en maakt een afzonderlijk verwarmingssysteem overbodig. Het rendement van dit systeem is maar liefst vier a vijfmaal hoger dan dat van een conventioneel verwarmingssysteem.

 

 

Ecodan Cascade voor o.a sportscholen, schoonheidssalon, kapsalons

Wanneer er een grote verwarmingsvraag bestaat, is het mogelijk om meerdere Ecodan-systemen in cascade op te stellen. Naast de grotere verwarmingscapaciteit biedt het cascade-systeem het voordeel dat de capaciteitsvraag over meerdere warmtepomp-systemen verdeeld wordt. Waardoor ieder afzonderlijk systeem op een optimaal rendement kan werken. Het cascade-systeem kan het hele jaar door voorzien in de vraag naar warm en sanitairwarmwater van 60°C. Desgewenst kan het systeem ook koelen, zodat het comfort ook op warme dagen blijft gegarandeerd.

Warmtepomp Monovalent

 

Hotels, Kantoorgebouwen, Sportcentra, Horeca, Winkels, bedrijfspanden. 

Vloerverwarming/-koeling

Het is mogelijk om vloerverwarming/-koeling aan te sluiten op VRF systemen. Het comfort van vloerverwarming in combinatie met de snelheid van luchtverwarming zorgt voor een optimaal klimaat. Hoge ruimten en  algemene ruimten in een gebouw kunnen op een perfecte manier verwarmd worden waarbij de toepassing van een  CV-ketel overbodig is.

De condensatietemperatuur bedraagt ca. 50°C. Deze temperatuur is ideaal om zijn warmte over te dragen op de vloerverwarming (vloerverwarming wordt vaak uitgelegd tussen 30°C en 40°C watertemperatuur). Door middel van een platen-wisselaar kan de door het condensatieproces ontstane warmte aan het water van de vloerverwarming afgegeven worden.

Warmtepomp combineren met airconditioning

Vb. Cassette unit 4-zijdig

De cassette units zijn speciaal ontworpen voor situaties waar een unit onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor het verwarmen en koelen kantoren, meeting rooms, restaurants en winkels is deze unit een prima toepassing. De cassette unit wordt grotendeels in het plafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar is heeft een slanke en moderne vormgeving.

De 4-zijdig uit blazende unit kan 2-, 3- of 4-zijdig uitblazen. Op een cassette unit is aansluiting van verse luchttoevoer mogelijk waardoor een optimaal  binnenklimaat gerealiseerd kan worden.

Kenmerken van de Cassette units:

  • Zeer geluidsarm; vanaf 27 dB(A)
  • Geringe inbouwhoogte
  • Standaard voorzien van reinigbaar ‘longlife filter’
  • De verschillende uitblaaspatronen zorgen voor een optimale luchtverdeling (bij de 4-zijdige cassette zelfs tot een hoogte van 4,2 m)
  • 4 ventilatorsnelheden in te stellen
  • Verse luchttoevoer mogelijk

Green-R Klimaatbeheersing nodigt u uit om het nieuwe tijdperk van deze innovatieve warmtepomp systemen bij u te introduceren.


* *Verplicht

Ondersteund door Fast Secure Contact Form