Leasing

Leasing airco- luchtgordijn

Financial Lease airconditioning / Leasing warmtepomp /
Wist u dat u als opdrachtgever, die het airconditioning / warmtepomp / luchtgordijn systeem aanschaft, direct economisch eigenaar wordt en na betaling van de laatste termijn alsmede de symbolische koopoptie (veelal Euro 1,-) ook juridisch eigenaar wordt. Airco lease, warmtepomp lease en luchtgordijn lease, zijn om deze redenen enorm in opmars.

 Airco lease: Doordat de koper vanaf het begin al economisch eigenaar is betekent dit, dat het object mag worden geactiveerd op de balans en er dus ook op mag worden afgeschreven. Daarnaast blijft de cliënt profiteren van eventuele subsidie mogelijkheden. Looptijden van financial leasing worden in overleg met cliënt en eventueel leverancier afgestemd.

Hoe werkt het: Het werkt zeer eenvoudig. U laat zich net als bij aanschaf van een installatie adviseren door ons. Wij geven u advies en een offerte voor aanschaf en installatie van de apparatuur. U beoordeelt de offerte en bij akkoord tekent u het contract, waarna het systeem vakkundig bij u geïnstalleerd wordt.

Lease in 5 stappen
1 U vraagt een advies en offerte aan bij ons (vanaf € 3.000,00 euro exclusief btw)
2 Na akkoord van het advies en de offerte verzorgen wij de aanvraag bij De Nederlandse Leasemaatschappij
3 De Nederlandse Leasemaatschappij zal, indien noodzakelijk, contact met u opnemen voor financiële informatie waarna de aanvraag wordt getoetst
4 Na akkoord van de lease-aanvraag, zullen wij de order vrijgeven en De Nederlandse Leasemaatschappij zal de lease-overeenkomst aan u toezenden
5 Na retourzending van de ondertekende lease-overeenkomst zal de lease-overeenkomst worden geactiveerd en uitbetaling door De Nederlandse Leasemaatschappij aan ons plaatsvinden
 

Speciale leaseprogramma’s

Speciaal voor: huisartsen, tandartsen, medische specialisten, verloskundigen of dierenartsen.

Criteria voor u voor lease zonder financiële toetsing:

  • de ondernemer mag niet ouder zijn dan 60 jaar
  • geen achterstandsmelding BKR
  • minimaal 3 jaar eigen praktijk
  • financial lease
  • nieuwe apparatuur tot € 25.000,-

Onderwijslease

Speciaal voor: bijzonder onderwijs, openbaar onderwijs, speciaal onderwijs.

Criteria voor u voor lease zonder financiële toetsing:

  • positief rapport onderwijsinspectie (toetsing door  Ned. Lease)
  • voor particuliere scholen geldt dat cijfers moeten worden verstrekt
  • nieuwe apparatuur tot € 50.000,-

Wist u dat:

  • u bij financial lease gewoon recht heeft op verschillende subsidievormen, zoals daar zijn de investeringspremieregeling, de VAMIL-regeling, de EIA-regeling en de FARBO-regeling?
  • Het uitstaande geïnvesteerd kapitaal bij u fors is verlaagd wordt, hierdoor behoud van liquiditeit en financiële ruimte voor andere noodzakelijke investeringen.

Ja, ik wil graag vrijblijvend een offerte ontvangen o.b.v. lease.

[si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram