Onderhoud

inspectie


Service en Onderhoud


Voor alle merken en typen airconditioning of ventilatie installaties kan Green-R Klimaatbeheersing een onderhoudscontact aanbieden. Wij bieden naast “custom made” contacten ook een tweetal standaard onderhoudscontracten aan.  Afhankelijk van uw voorkeur, kunnen we één van beide standaard onderhoudscontracten zeer scherp aanbieden. Mocht u een hogere onderhoudsfrequentie wensen, of meerdere systemen bij ons onder brengen, zal hier de prijs op worden afgestemd.

Standaard onderhoudscontract

Door middel van dit contact is de eigenaar van een AC-installatie er van verzekerd dat zijn machine(s) conform de F gassen verordening en daarmee aan de wettelijke verplichting voldoet, standaard is de lekdichtheidstest opgenomen  samen met de preventieve onderhoudswerkzaamheden. De opkomsttijd bij storingen is z.s.m. er kunnen  geen garanties worden afgegeven over de responstijd.

Plus onderhoudscontract

In deze overeenkomst is standaard opgenomen de eerder genoemde lekdichtheidstest als mede diverse preventieve onderhoudswerkzaamheden.
De opkomsttijd voor dit contract is binnen 24 uur gedurende  kantooruren echter geen response tijd garantie buiten kantooruren. Daarbij ontvangt de contractant 15% korting op onderdelen.

Informeer naar uw prijs contact

Natuurlijk is een contract niet noodzakelijk, u kunt ons ook benaderen voor een éénmalig onderhoud.

Contact

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram