Design Airco

Moderne en design airconditioning

Bij Green-R klimaatbeheersing vindt u moderne design airco’s van kwaliteit. Kwaliteit die wij kunnen garanderen door onze samenwerkingsverbanden met uitsluitend topmerken, merken zoals o.a. Daikin en Mitsubishi. Door onze jarenlange ervaring,  bieden we u de mogelijkheid om het binnenklimaat van uw woning of bedrijfsruimte glans te geven.

Green-R klimaatbeheersing biedt een zeer groot assortiment aan met Design airconditioning, deze systemen zijn zeer modern en in veel verschillende uitvoeringen te leveren. Belangrijke kenmerken zijn: mooi design, duurzaamheid, zeer geluidsarm, meerdere verschillende design systemen op één inverter buitenunit.

Design airconditioners

De wereld van design airconditioners is continu aan veranderende trends onderhevig. Kwaliteit designmerken zoals Daikin weten ons telkens weer te verrassen met aparte ontwerpen en technologische hoogstandjes. Het nieuwe design wand model van Daikin FTXG-L heeft veel indruk gemaakt. Optioneel voorzien van WIFI bediening.

Daikin design airco

Design airconditioners op maat gemaakt

Wij volgen de trends gecombineerd met kwaliteit op de voet. We bieden design airco’s van bekende topmerken. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid, een systeem aan te laten meten. Waneer u hiervoor kiest, kunnen we desgewenst een airconditioning (eventueel voorzien van warmtepomp) integreren in het gekozen design van uw woning of bedrijfspand.

Hebben we uw interesse gewekt, en bent u op zoek naar een mooie eigentijdse oplossing voor het binnenklimaat van uw woning of bedrijfspand. Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs, en nemen graag al uw wensen door.

[si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram