Wand Airconditioner

Wandmodel Emura 2
Wandmodel Emura 2

Wand  Airconditioning

De wand airconditioner is bij uitstek het meest toegepaste airconditioner, mede door zijn compacte afmeting kan de unit probleemloos op bijna elke muur worden bevestigd, de geruisloze werking voldoet aan de strenge eisen van deze tijd en maakt de unit dan ook zeer geschikt voor stille ruimtes.

De wand airconditioner is leverbaar in diverse capaciteiten en beschikt bij ons altijd over de energiezuinige inverter techniek.

Airconditioning slaapkamer

De wand airconditioning is bij uitstek geschikt voor een slaapkamer, met name door de extreem stille airconditioners van o.a. Daikin wordt het gewenste resultaat snel behaald. Om iedereen van dienst te kunnen zijn, hebben we ook dit jaar een speciale budget airconditioner van Daikin in ons programma opgenomen.

Airco wandmodel Daikin

 

 

 

 

Uiteraard is iedere situatie uniek en heeft iedereen zijn eigen voorkeuren, om één en ander goed op elkaar af te stemmen is het raadzaam onze adviseur uit te nodigen. Hij kan u voorzien in een goed advies, aan dit advies zijn nooit kosten verbonden en is geheel vrijblijvend.

[si-contact-form form=’1′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram