Multisplit airconditioning

 Zeer zuinige Multi-Split airconditioning systemen

Om verschillende vertrekken te koelen of verwarmen, zijn er airconditioningsystemen waarbij meerdere binnenunits worden aangesloten op één buitenunit; de zogenaamde multi split systemen voor vaste opstelling. Wij bieden u daarom de energiezuinige multi split warmtepomp inverter systemen.

Meer informatie

Met het Multisplit Systeem  kunt u meerdere ruimten koelen of verwarmen met slechts één buitendeel, waarop naar wens en de vereiste capaciteit 2 tot 5 binnendelen kunnen worden aangesloten. In iedere ruimte kan een binnenunit vrij gekozen worden. Ofwel de stille, design wandmodellen, compacte cassetteunits of inbouwunits die aan het zicht onttrokken worden. De keuze hangt af van de gebruiker, de nodige capaciteit, het design of de inbouwmogelijkheden van die ruimte.

Intelligente capaciteitsregeling

Het Daikin MXS Multi buitendeel is met de geavanceerde, inverter techniek, in staat om het hele jaar door de beschikbare capaciteit van het buitendeel pro rato te verdelen over de in werking zijnde binnendelen. Vooral bij een niet gelijktijdige belasting van de verschillende ruimten is dit een uitkomst. Bijvoorbeeld bij een slaapkamer en een woonkamer, een kantoor en vergaderruimte, of ruimten aan de noord- en zuidzijde van het pand. Hierdoor kan er gekozen worden voor een kleinere capaciteit van het buitendeel, wat kosten en ruimte bespaart.

 

Offerte aanvragen

[si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram