Nieuwe generatie warmtepomp

Green-R Altherma Daikin

Warmtepomp voor uw woning

Na jarenlange ontwikkeling naar een steeds krachtigere combinatie van geavanceerde inverter- en warmtepomp techniek zijn er vele resultaten geboekt. Zo is de nieuwe generatie warmtepompen geschikt voor een combinatie met luchtverwarming (zoals: Brink systemen), maar ook behoud van radiatoren behoord met de nieuwe techniek tot de mogelijkheden. En dan nog maar te zwijgen over het hoge rendement, maar liefst vier tot vijfmaal hoger dan dat van een conventioneel verwarmingssysteem.

Aardgas nodig?

Aardgas blijft in sommige situaties beperkt nodig, dit geld voor hybride opstellingen. Bij deze opstelling word er voor ongeveer 60 tot 70 procent gebruik gemaakt van de warmtepomp, voor het tapwater (douchen e.d.) word aardgas gebruikt. De besparing kan ook bij een hybride opstelling flink oplopen, tussen de 50 en 65%  is geen uitzondering.

Waarom all electric warmtepomp?

Een all electric warmtepomp blijft onder aan de streep de meest milieu vriendelijke toepassing, omdat er helemaal geen aardgas gebruikt word. Afhankelijk van de toepassing, kunnen de rendementen onderling wel verschillen. Wat voor u de meest geschikte oplossing is, kunnen wij u voorrekenen. Graag vrijblijvend advies

Doorgaans is het all electric systeem, het meest geschikte systeem om nul op de meter na te streven.

Green-R Daikin Altherma Hybride All inn warmtepomp

Green-R Klimaatbeheersing nodigt u uit om het nieuwe tijdperk van deze innovatieve warmtepomp systemen bij u te introduceren.

 

[si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram