Warmtepompen

Mitsubishi Ecodan en Daikin Altherma Warmtepompen zijn de efficiënte vervanging van uw cv ketel, bij een propaangas cv ketel zeer snelle terugverdientijd  meer info

Warmtepomp Monovalent

Warmtepomp Subsidie

Hoogte en berekening subsidiebedrag verwarmingstoestel met warmtepomp:
1. De subsidie voor een lucht-waterwarmtepomp bedraagt bij een thermisch vermogen:
a. tot en met 10 kW: € 2.000,-
b. van meer dan 10 kW: € 2.000,- vermeerderd met € 100,- voor elke kW thermisch vermogen hoger dan 10 kW.

De subsidie voor een warmtepompboiler bedraagt € 500,-, ongeacht de capaciteit.

De warmtepomp kan zonder beperkingen worden toegepast worden als primaire / hoofdverwarming. Daarbij kunt u de warmtepomp gebruiken voor comfortkoeling in de zomer. Een ander belangrijk voordeel is de lage CO2-uitstoot en het energieverbruik. Warmtepompen bieden een duurzame oplossing verwarming en verkoeling van uw woning of bedrijfspand.

De lucht gerelateerde warmtepomp komt in aanmerking voor e.i.a. stimuleringsregeling, hierdoor kunt u veel besparen op uw duurzame investering.

Energiezuinige warmtepomp modellen:

Offerte warmtepomp aanvragen

Wat kun je ermee?

In principe kun je deze warmtepomp techniek in iedere situatie toepassen. Het is eenvoudig vloerverwarming en radiatoren te voorzien van warmwater, en dit vervolgens te combineren met warm tapwater (douchen&badwater).  Voorbeelden zijn: warmtepomp toepassing voor winkel, warmtepomp voor kantoorruimtes, warmtepomp voor sportscholen, warmtepomp voor kleine woningen, vrijstaande woningen, vakantie woningen.

De rendementen van deze nieuwe warmtepomp techniek zijn enorm, het ligt ongeveer 4 a 5 keer hoger t.o.v. een fossiele brandstofgebaseerd systeem.

energie onttrekking uit lucht

Waarom een warmtepomp

Een conventioneel verwarmingssysteem levert vanuit 1 kW toegevoerde energie ongeveer 1 kW verwarmingsvermogen. De warmtepomptechnologie maakt het mogelijk om vanuit 1kW elektrische energie ongeveer 4kW verwarmingsvermogen te produceren.

Ontdek de toepassing van lucht-naar-water-warmtepompen van o.a. Daikin voor verwarming en sanitair warm water – ze zijn driemaal efficiënter dan een brandstofgebaseerd systeem! De warmtepompen van o.a. Daikin bieden totaal comfort, het hele jaar door, en leveren elk seizoen onmiddellijk beschikbare verwarming en warm water – koeling is optioneel.

VOORDELEN:

– Zeer energiezuinig, lage energiekosten

– Gunstige investering

– Weinig onderhoud, zeer betrouwbaar

De mogelijkheden van talrijk, graag informeren we u over de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand.

* *Verplicht

Ondersteund door Fast Secure Contact Form