Warmtepompen

Warmtepompen  (o.a. Daikin Altherma) zijn de efficiënte vervanging van uw cv ketel, bij een propaangas cv ketel zeer snelle terugverdientijd  meer info

Green-R Altherma Daikin

Warmtepomp Subsidie 2023

Subsidie warmtepomp (o.a. lucht- water warmtepomp) in 2023 kunt u u al snel tussen de € 2.730,00 en  € 3.300,00 ISDE subsidie ontvangen.

De subsidie voor een lucht-waterwarmtepomp is mogelijk, dit is wel afhankelijk van een goed gekeurde configuratie. Afhankelijk van de uitvoering en beschikbaar vermogen, varieert de  ISDE subsidie. Subsidie voor een warmtepompboiler is eveneens mogelijk.

De warmtepomp kan zonder beperkingen worden toegepast worden als primaire / hoofdverwarming. Daarbij kunt u de warmtepomp gebruiken voor comfortkoeling in de zomer. Een ander belangrijk voordeel is de lage CO2-uitstoot en het energieverbruik. Warmtepompen bieden een duurzame oplossing verwarming en verkoeling van uw woning of bedrijfspand.

De lucht gerelateerde warmtepomp komt zowel in aanmerking voor e.i.a. stimuleringsregeling als de ISDE (zie lijst RVO), hierdoor kunt u veel besparen op uw duurzame investering.

Green-R Daikin Altherma

Wat kun je ermee?

In principe kun je deze warmtepomp techniek in iedere situatie toepassen. Het is eenvoudig vloerverwarming en radiatoren te voorzien van warmwater, en dit vervolgens te combineren met warm tapwater (douchen&badwater).  Voorbeelden zijn: warmtepomp toepassing voor winkel, warmtepomp voor kantoorruimtes, warmtepomp voor sportscholen, warmtepomp voor kleine woningen, vrijstaande woningen, vakantie woningen.

De rendementen van deze nieuwe warmtepomp techniek zijn enorm, het ligt ongeveer 4 a 5 keer hoger t.o.v. een fossiele brandstofgebaseerd systeem.

energie onttrekking uit lucht

Waarom een warmtepomp

Een conventioneel verwarmingssysteem levert vanuit 1 kW toegevoerde energie ongeveer 1 kW verwarmingsvermogen. De warmtepomptechnologie maakt het mogelijk om vanuit 1kW elektrische energie ongeveer 4kW verwarmingsvermogen te produceren.

Ontdek de toepassing van lucht-naar-water-warmtepompen van o.a. Daikin voor verwarming en sanitair warm water – ze zijn driemaal efficiënter dan een brandstofgebaseerd systeem! De warmtepompen van o.a. Daikin bieden totaal comfort, het hele jaar door, en leveren elk seizoen onmiddellijk beschikbare verwarming en warm water – koeling is optioneel.

VOORDELEN:

– Zeer energiezuinig, lage energiekosten

– Gunstige investering

– Weinig onderhoud, zeer betrouwbaar

De mogelijkheden van talrijk, graag informeren we u over de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand.

    Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram