Winkelverwarming & Airconditioning

Winkelverwarming- Airco

Het is een gegeven dat de in- en uitgang van supermarkten en winkels moeilijk te verwarmen zijn. De winkeldeur gaat constant open en dicht of staat constant open. Daardoor hebben wind en kou vrij spel. 

 

Sneakers Osdorperplein
Winkelverwarming Amsterdam

Het personeel en de klanten in de winkel, wordt veelal onbedoeld geconfronteerd met koude wind en vochtige tocht van buiten. Wilt u een comfortabel binnenklimaat voor uw klanten en personeel, dan bent u bij ons op het juiste adres.


Met de energiezuinige winkelverwarming van Green-R klimaatbeheersing kunnen medewerkers naar eigen behoefte gezond, geruisloos en energiezuinig verwarmen en in de zomer (indien gewenst) koelen. U kunt kiezen uit warmtepomp  warmtegordijnen (ook wel warmtepomp luchtgordijnen), vaak worden deze verbonden aan gedecentraliseerde energiezuinige- heaters. Deze laatste hebben als bijkomend voordeel dat de luchtstromen goed regelbaar zijn, en in de zomer ook  energiezuinig kunnen koelen. Door het plaatsen van een warmtegordijn in combinatie met een warmtepomp- heater hebben ze een positief effect op het voorkomen van tocht en koude ontwikkeling in de winkel

Green-R winkelverwarming
Winkel Airco Noord- Holland

Advies aanvragen
[si-contact-form form=’3′]

Winkelverwarming en airco Amsterdam, winkelverwarming en airco Alkmaar, winkelverwarming en airco Haarlem, winkelverwarming en airco Heerhugowaard, winkelverwarming en airco Zaandam, winkel verwarming en airco Purmerend, winkelverwarming en airco Hoorn, winkelverwarming en airco Utrecht, winkelverwarming en airco Almere, winkel verwarming en airco Den Helder.

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram