Woning Warmtepomp

Banner Green-R

 

Warmtepomp voor uw woning

Met luchtwater warmtepomp systemen, luiden we een nieuw tijdperk in voor het verwarmen van woningen. Daikin Altherma of Mitsubishi ecodan behoren tot deze lucht/water-warmtepompsystemen. Het is een flexibele en energiezuinige totaaloplossing voor het hedendaags wooncomfort. Want naast verwarming kunnen deze warmtepompen optioneel ook zorgen voor koeling en warmtapwaterbereiding. De warmtepomptechnologie maakt van de lucht gerelateerde warmtepomp de ideale oplossing om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te reduceren, zonder in te leveren aan comfort.

Warmtepomp Noord Holland, vervang uw propaan gastank of oude gastoestel 

Warmtepomp Subsidie 2018

Hoogte en berekening subsidiebedrag verwarmingstoestel met warmtepomp:
1. De subsidie voor een lucht-waterwarmtepomp bedraagt bij een thermisch vermogen:
a. tot en met 10 kW: € 2.000,-
b. van meer dan 10 kW: € 2.000,- vermeerderd met € 100,- voor elke kW thermisch vermogen hoger dan 10 kW.

De subsidie voor een warmtepompboiler bedraagt € 1.100,-, ongeacht de capaciteit.

Ecodan Monovalent

Het monovalente Ecodan-systeem maakt als energieopwekker uitsluitend gebruik van de warmtepomp. dit type systeem kan het hele jaar door voldoende energie uit de buitenlucht halen om te voorzien in de vraag naar verwarming en warm water van 60°C. Desgewenst kan het systeem ook koelen, zodat het comfort ook op warme dagen gegarandeerd blijft. Dit alles zonder een  gas aansluiting of een elektrische naverwarming.

Warmtepomp Monovalent

Ecodan Hybride

Het Hybride Ecodan-systeem combineert de voordelen van een CV-ketel en de Ecodan-warmtepomp. alleen op de extra koude dagen of wanneer er veel vraag is naar sanitairwarmwater zal het gekoppelde CV-systeem bijspringen. Het grootste gedeelte van het jaar zal de Ecodan-warmtepomp met een gunstig rendement in de vraag naar verwarming en sanitairwarmwater kunnen voorzien. Desgewenst kan het systeem ook koelen, zodat het comfort ook op warme dagen gegarandeerd blijft.

Afhankelijk van uw woonomgeving kan er worden gekozen voor verschillende warmtepomp systemen, zo heeft ieder warmtepomp systeem uiteenlopende eigenschappen. Om voor u de meest geschikte oplossing te selecteren is een goed advies zeer belangrijk. Advies

 

* *Verplicht

Ondersteund door Fast Secure Contact Form


Warmtepomp ter vervanging van cv- ketel zonder leidingen te vernieuwen: warmtepomp woning Heerhugowaard, warmtepomp woning Alkmaar, warmtepomp woning Heiloo, warmtepomp woning Noord Holland, warmtepomp woning Zaandam, warmtepomp woning wassenaar, warmtepomp woning Haarlem, warmtepomp woning Bergen Noord- Holland, warmtepomp woning Bloemendaal, warmtepomp woning Aerdenhout, warmtepomp woning Huizen, warmtepomp woning Laren