Horeca klimaatbeheersing & Airco

Horeca WTW balansventilatie

 Restaurant airconditioning en cafe airconditioning

Horeca subsidie bij aanschaf energiezuinig systeem

Voor u als  horeca ondernemer is het belangrijk dat uw klanten zich prettig en op hun gemak voelen, het binnenklimaat is dan ook van onschatbare waarde. Green-R Klimaatbeheersing heeft voor u vele efficiënte oplossingen te bieden.

Zo bestaat de mogelijkheid volledig te airconditioneren en verwarmen met één energiezuinig systeem, horeca balans ventilatie en warmte terug winning (volgens Horeca besluit), horeca airconditioning met warmtepomp, maar ook de nieuwe ventilatie systemen voor uw rookruimte.

Horeca ventilatie
Horeca ventilatie 

Voor optimale luchtverdeling zijn er veel mogelijkheden: Zo kan er gebruik gemaakt worden van de Airsock luchtverdeelslang, dit is meest optimale luchtverdeling. De lucht word onmerkbaar verplaatst, klanten ondervinden hierdoor geen hinder.  Deze luchtverdeling is geschikt voor horeca airconditioning, horeca verwarming en horeca ventilatie. Natuurlijk zijn er meerdere toepassingen voor een optimale luchtverdeling, onze adviseur neemt graag vrijblijvend contact met u op om u te voorzien van een goed advies op maat.

Green-R klimaatbeheersing luchtverdeelslang Airsock
Horeca klimaatbeheersing 
Airco cafe in Amsterdam, of in de gehele randstad

Klimaatbeheersing is maatwerk, indien u meer informatie wenst of een vrijblijvend advies bezoek wenst kunt u het onderstaand formulier invullen. Onze adviseur zal direct contact met u opnemen.   [si-contact-form form=’3′]

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram