Cassette airconditioning

Inbouw airconditioning met warmtepomp

Het Daikin cassette roundflow model wordt veel gebruikt bij professionele toepassingen, in veel winkels, kantoren, sportscholen, praktijkruimtes, horeca gelegenheden, maar ook in luxe woningen.

Inbouw airco woning
Inbouw airco Daikin

Door de geringe inbouw hoogte is de unit probleemloos in te bouwen, het leidingwerk zit keurig boven het plafond weggewerkt en is dus niet zichtbaar. De Daikin roundflow airconditioner, is leverbaar in verschillende capaciteiten. Ruimtes van 15 tot 500 m2, kunnen probleemloos worden geconditioneerd. Wanneer er meerdere ruimtes dienen te worden geconditioneerd kan dit d.m.v. een enkelsplit, mulitsplit of een Daikin VRV-IVsysteem. Hierbij kunnen tot 64 stuks binnenunits op één buitenunit worden aangesloten.

Inbouw airco

Inbouw airco

Een toepassing die steeds vaker voorkomt, is het gebruik maken van koeling & verwarming in combinatie met warmtepomp. Hierdoor worden er veel kosten voordelen behaald, slechts één systeem aanleggen met een gemiddeld lagere investering. En als het een zakelijke investering betreft, kan er ook gebruik gemaakt worden van de subsidie regeling E.I.A.

Uiteraard is iedere situatie uniek en heeft iedereen zijn eigen voorkeuren, om één en ander goed op elkaar af te stemmen is het raadzaam onze adviseur uit te nodigen. Hij kan u voorzien in een goed advies, aan dit advies zijn nooit kosten verbonden en is geheel vrijblijvend.

Daikin productbrochure FCQG-F 2012-2013_tcm191-205443

* *Verplicht

Ondersteund door Fast Secure Contact Form